Bleskovky

V časti WH40K/Fluff pribudol preklad Hivefleet Leviathan.

 

Login

Na skok u Mettika (#25) PDF Tlačiť E-mail
Hodnotenie čitateľov: / 1
SlabéVynikajúce 
Napísal Pekm   
Streda, 24 október 2007
Obsah článku
Na skok u Mettika (#25)
Strana 2
cave_entrance.jpgSkok Bushidovi vôbec nevyšiel a tak letiac na bugbeara strašne nadáva a dúfa, že aspoň nespadne na dno jaskyne pod ním. V tom to prišlo.....náraz a Bushido po odraze od bugbeara padá do jamy. Ale v jeho obratných a mrštných rukách sa skrýva nemalá sila a rýchlosť a tak sa zachytáva na okraji prepadliska. To samozrejme vyprovokuje ostatných bugbearov k útoku na jeho „bezmocne visiace“ telo. Aké je však ich prekvapenie, keď sa Bushido zrazu vyšvihne a vylezie na plošinku. To čo videl ho vôbec nepotešilo.

Za padacími dverami sa skrývajú ďalší bugbeari s lukmi pripravení hneď po spustení mosta začať strieľať. A za nimi sa skrýval aj ich šéf...Vyzeral ako pavúk ale nebol to klasický pavúk, skôr výzorom ako polo pavúk, polo človek. Bushido ho zbadal až vtedy keď po jeho pravici niečo zašomre a zrazu z ruky pavúka vyletia známe magické strely priamo na Bushida. „Musím čo najrýchlejšie spustiť ten padací most.“ Vraví si v duchu Bushido a zmätene sa pozerá okolo seba na všetky tie príšery, ktoré sú pripravené zaútočiť na jeho telo. Príšery ale nečakajú až sa Bushido dostane k lanu a samé ho uvoľnia a tak s buchotom padne most, po ktorom sa rozbehnú dobrodruhovia na pomoc Bushidovi. Až na Krissa, ktorý ako náhle zbadal počet príšer na druhej strane, zamdlel a zviezol sa na zem s poriadnym buchotom.

Skupina sa prekvapená obzrela ale na viac nemali čas. Keďže príšery majú luk a Isa tiež, zdalo sa im, že Isa je pre nich najväčšia hrozba. Tak po ňom začali strieľať šípy ako diví. Krakonoš si zamrmlal nejaké zaklínadlo a sústreďuje sa na kúzlenie. Samozrejme jeden z bugbearov vystrelí aj na najbližšieho člena skupiny a tým je Bushido. S prekvapením otvoril ústa keď videl ako Bushido jednou rukou odrazil jeho letiaci šíp, ktorý by sa mu zapichol rovno do hrude. Baron si to všimne a uznanlivo pokrúti hlavou. Možno to ho však vyviedlo z bugbear.jpgmiery a svojím mečom prvý úder nezasiahne. Bushido medzitým rukami zlomí väz prvému bugbearovi a ten padá mŕtvy na zem. Isa, ktorý všemožne pomáha skupine svojím umením rýchleho a početného strieľania šípov je už celkom dosť dostrieľaný od bugbearov a tak začína uvažovať či náhodou neustúpiť. Šéf príšer si medzitým vykúzlil na seba trblietavú žiaru, ktorá zaujala hlavne Krakonoša. V tom ale zareval Baron: „No poďte vy hnusné tvory nech sa s vami porátam!!“ Rozbehol sa a silným seknutím rozpolil jedného s bugbearov. Následne sa vrhol na druhého a tohto tiež skolil jednou ranou. Členovia skupiny vyvaľujú oči od úžasu, čo za vraždiace monštrum to majú medzi sebou. Tú sekundu úžasu pretne Krakonoš hlasným hlasom: „Dispelium Magicum!“ a pozrie smerom na šéfa skupinky bugbearov. Tomu zrazu z okolia zmizne žiara a zistí, že s Krakonošom sa neoplatí hrať na magicky mocného. Isa to všetko vidí a povzbudený silnými zásahmi Baróna a Bushida vystrelí šípy, ktoré letia mocnou silou a skolí ďalšieho z bugbearov. Baron sa znovu zaženie a s presnosťou a silou jemu vlastnou rozštvrtí ďalšiu príšeru. „Plumbum bárum“ ozve sa priestorom a svetelná žiara letí smerom k Bushidovi. Ten je však príliš rýchly a kúzlu sa vyhýba tak, že na neho nemá žiadny účinok. Na plošine už nezostal živý ani jeden bugbear a skupina upriamuje pozornosť na jediné zlé stvorenie, ktoré tu žije a to je sám šéf príšer. Ten vidí, že nemá šancu proti skvele zohratým a udatným členom družiny. Preto sa premieňa na mladého chlapca a začne prosiť o milosť, s tým, že všetko vyzradí a pomôže skupine. „Mettik je šéf, Mettik je vodca, Mettik je kúzelník a on je príčinou toho všetkého zla. Má bandu, ktorá chodí drancovať okolité oblasti. Ja som musel poslúchať, on si nás totiž najal. Nás mocných polo ľudí, polo pavúkov – Arkáncov.“ Vraví humanoidná postava a všetci členovia družiny na ňu zo záujmom pozerajú, avšak nevyzerá to, že by presvedčil kohokoľvek zo skupiny. „Koľko vás tu je? A kde je zvyšok z týchto potvor? Je tu predsa viac postelí?“ Pýta sa Baron a už-už by na ňom chcel vyskúšať dlhodobé skúsenosti s mučením. „Neviem, neviem, len ma nechajte žiť!“ odpovie mladý muž. Bohužiaľ táto odpoveď nestačila nikomu zo skupiny a tak Baron jednou ranou veľkým mečom ukončil jeho biedny život.

No neviem ako vy ale ja by som potreboval znovu nabrať silu“ vraví Isa a Bushido súhlasí. Na ich naliehanie nakoniec súhlasí aj zvyšok skupiny, že by bolo dobré doplniť silu a energiu. Určite však nie tu v tejto nebezpečnej jaskyni. A tak sa všetci vyberú von. Bushido prenesie Krissa a Baron si po ceste vyzdvihne vlastnoručne vyrobenú vrhaciu sekerku s jeho emblémom, ktorú použil na nepriateľov o poschodie vyššie. Cestou von ešte skupinka prehľadá troch mŕtvych bugbearov pri vchode. „Ulúpené veci odnesieme do voza.“ Povie Bushido a zároveň pozrie na Krakonoša. „Môžeš nám na noc znovu vykúzliť ten krásny bezpečný domček?“ „Ale áno, ešte môžem“ odpovie Krakonoš a celá skupinka je rada, že nemusí spať pod holým nebom. Nájdu malú čistinku pri ceste a tu sa podarí Krakonošovi kúzlo a v strede stojí starý známy domček. Všetci sa najedia a idú si ľahnúť s tým, že na druhý deň musia dočistiť zvyšok jaskyne a zabiť Mettika.

V noci sa však niečo stalo s Bushidom. Zrazu s ním uprostred noci začal niekto triasť a zobudil sa. „Aaach pán majster Dijóda? Odkiaľ sa tu beriete?“ hovorí vidiac pred sebou známu tvár majstra. „Chcem ťa odmeniť za tvoje skutky a odvahu dnes v jaskyni a za pár dobrých skutkov predtým. Oddnes sa budeš cítiť šikovnejší a silnejší. Ber to ako dar a výsledok tvojho úsilia o dokonalosť tela a duše.“ Dokončil majster a zmizol. Bushido sa poďakoval a znovu zaspal. Ráno sa zobudil a chvíľu premýšľal ako sa mohol vlastne majster aranea.jpgdostať do domčeka cez zamrežované okná, zamknuté dvere a všetky vchody chránené kúzlom alarm. Bol to určite iba sen, pomyslel si. No keď vstal a zobral svoje veci zrazu cítil, že sa mu naozaj nesú nejako lepšie – ako keby bol naozaj silnejší. A jeho pohyby boli rýchlejšie ako včera. Tak si sadol von a každému rozprával o svojom majstrovi a sne, ktorý sa mu sníval v noci. Potom si sadol a začal hlboko premýšľať a v myšlienkach ďakovať svojmu majstrovi. Krakonoš medzitým meditoval vonku pred domčekom. „Je mi nejako zle – asi tu zostanem strážiť voz.“ Vraví Kriss smerom k Isovi a Barónovi a naozaj je nejaký bledý. Asi mu neurobilo dobre to odpadnutie z predchádzajúceho dňa. Isa ho však moc nevníma a venuje sa svojmu vaku a nedočkavo z neho ťahá ďalšie prekvapenie. So sklamaním zistí, že si vytiahol iba malú železnú guľôčku. Na ktorej je niečo napísané runami. Isa uteká za najmúdrejším členom skupiny a pýta sa ho. „Krakonoš vieš to prečítať?“ „Och áno veď sú to trpasličie runy a je tam písané – znič ma ak to dokážeš.“ „Pekná kravina“ vraví si Isa a guľôčku zahodí. Vie však, že má ešte jednu možnosť vytiahnuť si nejaké prekvapenie z vaku. Tak siahne do vaku a vytiahne žabu s korunkou na hlave. Baron sa s úsmevom prizerá a Bushido navrhne. „Daj jej bozk, veď sa hovorí, že sa môže premeniť na peknú princeznú. A určite aj bohatú.“ Pri predstave bohatstva a peknej ženy Isa neváha a pobozká žabu. Bohužiaľ pre neho sa stalo niečo úplne iné ako očakával. Žaba sa premenila na trus a Isa s tvárou od tohto trusu nevyzeral nejako príťažlivo. A k tomu ten zápach. Skupina sa veľmi bavila a všetci sa v duchu smiali ako Isa zrazu vyzerá. Jeho tento vak však tak nahneval, že si povedal, že nikdy viac z neho nič nevytiahne a hodil ho do ohňa kde vak zhorel do tla.

Skupinka sa dohodla, že keďže je Krissovi zle zostane pri voze a bude strážiť. Zvyšok sa vybral do jaskyne dokončiť začaté. Pri vstupe do jaskyne však už čakali dvaja bugbeari, ktorí sa asi vrátili z nočného lúpenia. Mocnej skupine však nedokázali dlho vzdorovať. Vlastne to bol veľmi rýchly boj. Akurát Baron si už druhý krát povedal, že ešte niekde bude vidieť sutiny na zemi, po ktorej sa nemôže dostať rýchlo hore tak bude liezť asi štvornožky. Dostali sa nakoniec až k miestnosti s padacími dverami. Bushido svojím ostrým zrakom zrazu zistil, že niektoré postele majú vydutý matrac. Pod ním našiel mzdu už mŕtvych príšer a po mŕtvych našiel aj palcáty, s ktorými niektorí bojovali. Na konci miestnosti boli schody dole a tak sa skupina vybrala dolu po schodoch. Na konci rebríka, ktorý nesiahal až k zemi musel každý člen zoskočiť, čo sa niekomu podarilo s väčšou resp. menšou tichosťou.

Pred skupinkou zrazu skoro všetci všimli (až na Baróna, ktorý sa vkuse niekam obzeral a nevšimol si ničoho), že pred nimi stoja dva obrovské pavúky. Bushido sa rozbehol a paralyzoval svojím úderom jedného z pavúkov a k tomu ho celkom presne udrel rukou. Druhý pavúk chcel tohto tvora bez zbrane a brnenia rovno zabiť ale na obratného Bushida to monster_spider.jpgnestačilo. Baron po tom ako zbadal ani nie meter pred ním veľkých pavúkov, rozbehol sa Bushidovi na pomoc a jedného z pavúkov poriadne sekol. Krakonoš ho trošku popálil magickými strelami. Isa vystrelil z nabitého luku niekoľko šípov a tie sa zabodli do neparalyzovaného pavúka, ktorému sa to vôbec nepáčilo ale ani si to poriadne nestihol uvedomiť a Bushido ho skolil päsťou k zemi a zabil ho. Za ním stál pavúkoidný tvor, ktorý vrhol sieť na Bushidove telo, ale ten bol znovu tak mrštný, že sa letiacej sieti uhol. Baron ho zasiahol svojím mečom a už za sebou počul vetu „Teraz neunikneš magickému artefaktu!!“ a z Krakonošovej magickej paličky vystrelili znovu magické strely. Bushido zatiaľ rukami zabil paralyzovaného pavúka, ktorý sa nemohol ani brániť. Tvor podobný pavúkovi však teraz sieť vrhol presnejšie a táto obmotala Baróna tak, že sa nemohol pohnúť. Krakonoš znovu vystrelil magické strely a Isa na príšeru vyslal mračno šípov, ktoré ukončili jeho biedny život. Bushido vyslobodil Baróna zo siete a vraví: „Táto chodba je nejaká veľmi nebezpečná, pozrime sa čo je na druhej strane chodby.“ A tak sa skupina pozerá za svoj chrbát a vidia tam pavúčiu sieť. „No super, slepá ulička.“ Pomyslí si Baron a chce sa už otočiť keď zrazu Krakonoš vyťahuje fakľu a zapaľuje sieť. Po jej zhorení zbadali jednu miestnosť, do ktorej sa všetci pobrali.

V miestnosti zo stropu visia pavúčie kokóny. Bushido jeden rozrezal a vypadla z neho žena. Je veľmi pekná a vyzerá celkom vznešene. Ale je celá bledá a ledva dýcha. Krakonoš jej hneď nalieva liečiaci lektvar do úst a snaží sa ju prebrať, zatiaľ čo Isa rozvíja svoje hriešne myšlienky. Keď sa žena trošku spamätala tak o sebe začala rozprávať. „Volám sa Genevieve de Guare a som vlastníčkou bohatého impéria. Potrebujem sa dostať do Ohnivého kladiva ale bohužiaľ pri ceste tam ma zajal Mettik a jeho posluhovači ma skoro zabili. Mám pre vás návrh. Ak mi pomôžete a dostanete ma do Ohnivého kladiva dám vám 5.000,-zl. a keď sa vám podarí zabiť aj Mettika tak vám pridám ešte ďalších 1.000,-zl. Tak čo môžem sa spoľahnúť na vašu ochranu?“ „Samozrejme vznešená pani, sme poctení takouto lákavou ponukou a môžem vám sľúbiť, že vám určite pomôžeme a Mettika zabijeme.“ Prehovorí Baron (aspoň dúfam, že ho zabijeme pomyslí si). Bushido ešte skontroluje ostatné kokóny, ale nenájde nikoho živého. Celá skupina obohatená o krásku sa vyberie teda do chodby, z ktorej pred chvíľkou vybehli dva pavúky. Na konci chodby vidí Bushido schody a tak sa vyberú všetci po schodoch hore. Popri schodoch padá voda a akoby v polposchodí vidia dobrodruhovia malé jazierko, ktoré však strážili dva bugbeari. Vystrelia prvý ale Bushido vykryje strelu rukou, čo na nich veľmi zapôsobí. Začal boj, ale dopredu mallik.jpgbolo jasné, že dobrodruhovia budú víťazmi. Hlavne po tom ako už ku koncu boja zareval Krakonoš: „Zhyň arkánnou smrťou strašlivou!!“ a posledný bugbear zhynul. Krakonoš všetkým vysvetlil ako a načo vlastne bolo to jazierko a tak sa skupina dozvedela, že to bola zásobáreň vody a preto ju vlastne aj Mettik dal strážiť. Zrazu sa všetci ocitli v chodbe ale nikde nevideli ani schody a ani nejaké pokračovanie chodby.

Len zo stropu trčalo trošku vyššie lano. Bushido sa odrazil a na lano doskočil. Začal po ňom šplhať. „Ten má hádam gumené nohy...“ pomyslel si Isa. Bushido sa ocitol v miestnosti, z ktorej vyššie pokračuje rebrík. Bushido zhodí lano tak aby sa ostatok mohol vyšplhať do miestnosti a tak sa postupne po jednom šplhajú do miestnosti. Posledný zostal dole Krakonoš a slečna Genevieve. „Zostaň radšej tu dole, hore to môže byť nebezpečné. A tu máš moju kušu, ktorú použi ak bude treba. A k nej ti tu nechávam aj 10 šípov. Keď sa niekto priblíži k lanu upozorni nás prosím.“ Prihovára sa dáme Krakonoš a vyzerá ako dobrodruh, ktorý už preskákal veľa ťažkých súbojov. O to komickejšie potom vyzerá Krakonošov pokus vyliezť po lane z ktorého na prvý pokus spadne. Genevieve sa pozrie s malou obavou ale keďže ide o tak skúseného dobrodruha nechá ho. Druhý pokus dopadne podobne keď to už vyzerá, že sa Krakonoš dostane hore po lane avšak znovu padá z výšky na chrbát. Trošku doudieraný vstáva a počuje ako sa Genevieve dusí smiechom otočená tak aby to nevidel. To ho trošku nahnevalo a tak si niečo zamrmlal popod nos a zrazu sa chytil steny a začal liezť ako by bol pavúk. Genevieve sa zľakla a hneď začala nabíjať kušu, nakoľko si myslela, že ide o ďalšiu Mettikovu príšeru. Krakonoš sa rýchlym pohybom dostal až do miestnosti k zvyšku skupiny a Genevieve si zhlboka vydýchla, že predsa nejde o žiadnu príšeru. Postupujú vyššie a zrazu zbadajú miestnosť so štyrmi pavúčími príšerami. Jedna z nich sa vyberie hore po rebríku a zvyšné sa vrhnú na skupinu. Prepukne boj a vzduchom svištia Isove šípy, Krakonošove magické strely ale aj Bushidove päste a Barónov veľký meč.

Po krátkom čase ležia pavúky mŕtve na zemi. A tak sa všetci vyberú po rebríku hore. Zbadajú miestnosť s jedným pavúkodlakom a jedným pavúkom, ktorý vyliezol z miestnosti kde práve zabili troch pavúkov. Pavúk hádže na skupinku sieť, ktorá sa zamotala na Isovi a Barónovi. Zrazu si väčší pavúk niečo zamrmle pod nosom a smerom ku skupine vyletí fireball. Isa si tento fireball nevšimol, pretože bol zamestnaný tým ako sa najrýchlejšie dostať zo siete a tak ho fireball poranil najviac. Zvyšok skupiny sa ako tak snažil kryť a nedostal plné zásahy mágiou. Našťastie pre skupinu mal tento ohňostroj za následok to, že sieť v ktorej boli zamotaný Isa a Baron zhorela. Baron sa zároveň spolu s Bushidom púšťa do boja. Krakonoš si zase zamrmle: „To bola mágia?? Toto je mágia, nezmenná magická moc!!“ a zrazu smerom k pavúkom smeruje rovnaká magická sila akú teraz poslali po skupine vo forme fireballu. Bushido s Barónom útočia znovu, Isa sa vyštveral po rebríku až do miestnosti a až teraz naplno vidí čo sa tu deje. Krakonoš si znovu zamrmle nejaké kúzlo a na Mettikovi sa zrazu niečo zmení. Akoby strácal magickú moc. Následne prebieha boj, ktorý preverí schopnosti každého člena družiny. Po čase Mettik padá pod údermi, strelami a mágiou skupiny. Jeho hlavu berie Bushido ako svedectvo pre Genevieve, že Mettik je mŕtvy. Všetci sa tvária veselo a šťastne, že sa im podarilo splniť úlohu od pani Genevieve, za ktorú dostanú sľúbenú odmenu. Isa si všimne zamknutú truhlicu, ktorú sa mu nakoniec podarilo otvoriť a v nej nájde veľký meč, ktorý je skoro rovnaký s tým aký nosí Baron. Krakonoš ešte v miestnosti skúsi pohľadať mágiu a na jeho prekvapenie sa rozžiaril práve spomínaný meč. Skupinka sa teda vracia ku Genevieve a spolu kráčajú k vozu, kde ich už nedočkavo čaká Kriss.

mapa.jpg

Comments
buy keflex
Written by Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. on 2007-12-15 02:13:56
fioricet medication is about fioricet medication. dovonex is about dovonex. oxycontin is about oxycontin. provigil site is about provigil. synthroid is about synthroid street price. lopressor is about lopressor. hydrocodone cod only site is about hydrocodone cod only. amoxicillin is about clarithromycin omeprazole amoxicillin. valtrex drug information is about valtrex drug information. zithromax is about zithromax. tenuate is about tenuate. buy keflex is about buy keflex.
hair loss
Written by Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. on 2008-01-03 16:16:49
buy klonopin online is about buy klonopin online. zolpidem result is about zolpidem result. percocet drug interactions is about percocet drug interactions. klonopin xanax is about klonopin xanax. tadalafil is about generic cialis tadalafil. drug information site is about drug information. lasix side effects is about lasix side effects. carisoprodol is about carisoprodol pharmacy. soma result is about soma result. adipex is about adipex. inderal la is about inderal la. hair loss is about hair loss.
buy zolpidem online
Written by Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. on 2008-01-09 00:02:55
cheap didrex have online pharmacy that is about cheap didrex have online pharmacy that. buy clomid is about buy clomid. purchase tenuate is about purchase tenuate. keflex side effects is about keflex side effects. levaquin is about levaquin dairy. valtrex is about valtrex. keflex overdose is about keflex overdose. vicodin online pharmacy is about vicodin online pharmacy. ativan pharmacy is about ativan pharmacy. sibutramine meridia is about sibutramine meridia. buy levaquin online site is about buy levaquin online. buy zolpidem online site is about buy zolpidem online.
side effect
Written by Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. on 2008-01-14 17:07:41
meridia meridia diet pill blog. hoodia hoodia thin blog. ultram ultram online blog. ionamin weight loss ionamin weight loss blog. ephedrine ephedrine blog. ritalin generic ritalin without prescription blog. 7 xenical viagra zyban proscar 7 xenical viagra zyban proscar blog. buy prozac site buy prozac blog. prozac weight gain prozac weight gain blog. purchase alprazolam purchase alprazolam blog. carisoprodol no prescription carisoprodol no prescription blog. purchase zithromax purchase zithromax blog. side effect site side effect blog.
generic lasix
Written by Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. on 2008-01-18 16:21:48
cialis levitra site cialis levitra blog. flagyl drug information flagyl drug information blog. effects of tylenol with codeine site effects of tylenol with codeine blog. cheapest fioricet cheapest fioricet blog. xanax xanax effect blog. prozac for cat prozac for cat blog. hydrocodone bit hydrocodone bit blog. levaquin 500mg site levaquin 500mg blog. cytotec result cytotec result blog. valium injecting xanax blog. butalbital online pharmacy site butalbital online pharmacy blog. alcohol amoxicillin alcohol amoxicillin blog. generic lasix generic lasix blog.
buy propecia
Written by Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. on 2008-01-21 20:22:38
sibutramine 15mg sibutramine blog. ephedrine diet pill ephedrine diet pill blog. cheap fioricet cod site cheap fioricet cod blog. premarin mexico site premarin mexico blog. xanax online xanax online blog. norco california norco california blog. septra sulfa septra sulfa blog. zoloft or klonopin zoloft or klonopin blog. bactrim for sale bactrim for sale blog. 120 count fioricet online 120 count fioricet online blog. sildenafil viagra sildenafil viagra blog. doxycycline doxycycline blog. buy propecia site buy propecia blog.
rogaine side effects
Written by Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. on 2008-01-25 04:30:23
prices for vicodin prices for vicodin blog. acetaminophen oxycodone acetaminophen oxycodone blog. sibutramine side effects sibutramine side effects blog. lasix effects lasix effects blog. prozac withdrawal prozac withdrawal blog. hydrocodone without prescription discount hydrocodone without prescription discount blog. adderall adderall blog. flagyl s flagyl s blog. tylenol with codeine 3 codeine medication tylenol blog. hilton paris valtrex site hilton paris valtrex blog. ultram addiction ultram addiction blog. diflucan street price diflucan street price blog. rogaine side effects site rogaine side effects blog.
zolpidem side effects
Written by Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. on 2008-01-28 23:04:32
buy codeine online buy codeine online blog. generic phentermine site generic phentermine blog. diazepam diazapam blog. tylenol with codeine elixir site tylenol with codeine elixir blog. norco no prescription norco no prescription blog. coreg viagra coreg viagra blog. codeine codeine blog. drug interactions site drug interactions blog. tenuate phentermine tenuate blog. citalopram vs alprazolam citalopram vs alprazolam blog. hydrocodone side effects site hydrocodone side effects blog. propecia without a prescription propecia without a prescription blog. zolpidem zolpidem side effects blog.
ambien drug information
Written by Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. on 2008-02-03 02:55:35
viagra generic viagra blog. propecia drug interactions site propecia drug interactions blog. norco online norco online blog. tramadol tramadol blog. cytotec po cytotec po blog. percocet addiction site percocet addiction blog. ciprofloxacin medication ciprofloxacin medication blog. hydrocodone lortab hydrocodone lortab blog. tylenol with codeine dosage tylenol with codeine dosage blog. plavix plavix recall blog. percocet percocet blog. clomid serophene clomid serophene blog. ambien ambien drug information blog.
anxiety lexapro
Written by Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. on 2008-02-09 00:27:05
sibutramine and tenuate dospan sibutramine and tenuate dospan blog. diazepam diazepam blog. zolpidem zolpidem tolerance blog. norco norco order blog. adipex use site adipex use blog. percocet drug information percocet drug information blog. paxil use site paxil use blog. percocet addiction site percocet addiction blog. somas muscle relaxer somas muscle relaxer blog. ativan side effects ativan side effects blog. cipro 500 cipro 500 blog. prozac ritalin blog. anxiety lexapro anxiety lexapro blog.
novo temazepam
Written by Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. on 2008-02-13 21:50:16
natural pain killer site natural pain killer blog. phentermine medication phentermine medication blog. norco medical norco medical blog. reglan reglan castle blog. lortab lortab online blog. tylenol tylenol go blog. levaquin 500 mg levaquin 500 mg blog. reactive arthritis reactive arthritis reiters syndrome blog. cialis sample cialis sample blog. zoloft site zoloft blog. acyclovir acyclovir blog. hair loss hair loss blog. novo temazepam novo temazepam blog.



 
< Predchádzajúca   Ďalšia >
© 2024 Pevnosť
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.