Bleskovky

Flákame to docela, cez leto sa nič nedialo, na zimu sa vrhneme opäť na D&D. (Okrem toho nám ukrajuje veľa času World of Warcraft Smile)

 

Login

Úvod arrow Dungeons & Dragons
Dungeons & Dragons
Požehnanie od Boha (#17) PDF Tlačiť E-mail
Hodnotenie čitateľov: / 0
Adventures
Napísal elwe   
Pondelok, 27 august 2007
bugbearh.jpgUnavený a vysilený sa nakoniec Amádeus vrátil do Suzailu. Ešte teraz mal pred očami mohutnú, zúrivú postavu bugbeara, ktorý masívnou sekerou usmrtil jeho spoločníka a nebyť jeho rýchlych nôh, skončila by jeho púť životom podobne. Zahnal chmúrne myšlienky na boj ako prechádzal davom ľudí smerom k dobre známemu hostincu „U skákajúceho poníka“.
Write Comment (11 Comments)
Celý článok...
 
Na vlastnú päsť (#16) PDF Tlačiť E-mail
Hodnotenie čitateľov: / 0
Adventures
Napísal elwe   
©tvrtok, 23 august 2007
ogre_uvod.jpg“Nie, nemôžeme predsa prepiť taký obnos peňazí“ presviedča Kriss Krakonoša. „Ale prečo nie? Dáme si poriadne do nosa a nakúpime 100 sudov rumu, tak!“ huláka rozjarený a podnapitý čarodej. „Ja svoj podiel určite neprepijem“ podotýka malá postava Zjaeca, „mám v pláne si totiž kúpiť istý magický prsteň!“. „Čo tam po prsteni, kúpime si kopec krásnych mladých dievčat, všakže krásavice!“ rehoce sa Isa a pomrkáva po slečnách pri vedľajšom stole.
Write Comment (11 Comments)
Celý článok...
 
Trestná výprava (#15) PDF Tlačiť E-mail
Hodnotenie čitateľov: / 1
Adventures
Napísal Zaac & Elwe   
Pondelok, 20 august 2007
troll_uvod.jpg“Tak a dosť !” buchol päsťou do stola Isa v hostinci u Skákajúceho poníka . Skupina v zostave: Isa, Kriss, Zjaec a Bushido práve preberala svoje ďalšie možnosti, pričom jedna z nich bola pomsta mocného Goga v pevnosti chránenej trollom a orkovským šamanom, keď si skupinku všimol okoloidúci spanilý elf, zahalený v plášti s kapucňou. V šľachovitom Bushidovi totiž spoznal svojho dávneho spoločníka z ciest.
Write Comment (11 Comments)
Celý článok...
 
Smrť za zradu (#14) PDF Tlačiť E-mail
Hodnotenie čitateľov: / 0
Adventures
Napísal Koladz   
Piatok, 10 august 2007
cintorin.jpgDružina opustila ruiny starej veže stojacej nad dávno opustenými zbytkami osady takmer s prázdnymi rukami. Ako však zistia neskôr, niečo medzi zachovanými predmetmi má predsa len veľkú cenu a kilo sute, ktorú si Isa odnášal v batohu to rozhodne nebolo. Po chvíľke putovania niekoho napadlo, že počul o neďalekej dedinke kúsok od cesty, ktorá sa nachádza podstatne bližšie ako hlavné mesto.
Write Comment (11 Comments)
Celý článok...
 
Duch sekery (#13) PDF Tlačiť E-mail
Hodnotenie čitateľov: / 2
Adventures
Napísal elwe   
©tvrtok, 02 august 2007
gogoend.jpgMohutný troll sa rozohnal pažami a jeho pazúry minuli Goga iba o vlások. Ranený a zaslepený zúrivosťou ceril svoje veľké špicaté zuby s ktorých mu stekali dlhé husté sliny na zem. Mohutne zahučal bolesťou až sa zo stropu zosypali úzke pásiky prachu, keď sa ho Isovi podarilo zasiahnuť mečom. Celá scéna vypadala ako tanečný bál. V strede dominoval zúrivý troll a okolo neho skupina postáv snažiaca sa beštiu skoliť. Skupina sa uhýbala tak ako sa dlhé končatiny vymršťovali proti nim a následne keď sa sťahovali, približovali sa aj oni aby zasadili ďalšiu bolestivú ranu. V pravidelných intervaloch sa výpady opakovali a celé to vypadalo ako nejaký rýchly tanec. Tanec smrti.
Write Comment (11 Comments)
Celý článok...
 
<< Začiatok < Predošlá 1 2 3 4 5 6 7 8 Nasledujúca > Koniec >>

Zobrazujem 46 - 54 z 64
© 2024 Pevnosť
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.