Bleskovky

V časti WH40K/Fluff pribudol preklad Hivefleet Leviathan.

 

Login

Úvod arrow Dungeons & Dragons
Dungeons & Dragons
Odvážni a bohatí (#26) PDF Tlačiť E-mail
Hodnotenie čitateľov: / 1
Adventures
Napísal Zaac   
Streda, 31 október 2007
26_uvod.jpgPo tom ako si družina vymenila pár postrehov k prežitému dobrodružstvu s lúpežníkmi sa svorne rozhodli odviezť Genevieve de Guare do pevnosti Ohnivého Kladiva. Na svoj voz naložili svoj tučný lup, až pod tou váhou zapraskal a koníky nervózne zahrabali kopytami. Po necelom dni cesty Hulackym pralesom dorazili k malej osade Underhill ktorá vznikla okolo rušnej obchodnej križovatky.
Write Comment (11 Comments)
Celý článok...
 
Na skok u Mettika (#25) PDF Tlačiť E-mail
Hodnotenie čitateľov: / 1
Adventures
Napísal Pekm   
Streda, 24 október 2007
cave_entrance.jpgSkok Bushidovi vôbec nevyšiel a tak letiac na bugbeara strašne nadáva a dúfa, že aspoň nespadne na dno jaskyne pod ním. V tom to prišlo.....náraz a Bushido po odraze od bugbeara padá do jamy. Ale v jeho obratných a mrštných rukách sa skrýva nemalá sila a rýchlosť a tak sa zachytáva na okraji prepadliska. To samozrejme vyprovokuje ostatných bugbearov k útoku na jeho „bezmocne visiace“ telo. Aké je však ich prekvapenie, keď sa Bushido zrazu vyšvihne a vylezie na plošinku. To čo videl ho vôbec nepotešilo.
Write Comment (11 Comments)
Celý článok...
 
Posolstvo trpaslíkom (#24) PDF Tlačiť E-mail
Hodnotenie čitateľov: / 0
Adventures
Napísal elwe   
Utorok, 16 október 2007
pribeh24.jpgOd posledného odchodu sa mesto Arabel nezmenilo ani trochu. Na hradbách obopínajúcich mesto stoja početné stráže, pripravené brániť obyvateľov do posledného muža pred hroziacou inváziou orkov. Utrmácaná a unavená družina prichádza k bránam a ukazuje potvrdenie od baróna oprávňujúce nositeľom vstúpiť do uzavretého mesta. Ako náhle sa ubytujú v hostinci „U skákajúceho poníka“ poberú sa za barónom Rossenbergom nahlásiť splnenie požadovanej úlohy.
Write Comment (11 Comments)
Celý článok...
 
Malikova záhuba (#23) PDF Tlačiť E-mail
Hodnotenie čitateľov: / 1
Adventures
Napísal elwe   
Streda, 10 október 2007
druid.jpgUááá! Zhyňte mojím mečom vy stvorenia temnoty!“ kričal Baron a mával obrovským obojručným mečom okolo seba. Vampíry mrštne odskakovali a znova útočili naspäť. Proti zohranej partii však nemali šance. Boj trval krátko a boj krvavý. Dve hlavy vampírov, oddelené od tiel ležali pri rozpadnutých rakvách. Zjaec sa pustil do prehľadávania a v dvoch zachovalých rakvách našiel nejaký otvárací mechanizmus.
Write Comment (11 Comments)
Celý článok...
 
Prekliatie Dračieho zubu (#22) PDF Tlačiť E-mail
Hodnotenie čitateľov: / 0
Adventures
Napísal elwe   
Piatok, 28 september 2007
draci_zub.jpgRáno bolo v nedohľadne a tak sa družina počala snovať plán. Po prehováraní a argumentovaní sa nakoniec dohodli, že v dome ostane Isa a bude čakať na ranného posla a ostatní sa poberú naspäť do hostinca, do svojej izby a na útočníka zavolajú stráže. Napísali odkaz pre neznámeho nepriateľa, ktorý mal hraničiar upevniť na nohu holubovi. Isa si preto ľahol k oknu a vykúzlil kúzlo, ktoré ho malo v prípade pohybu okolo neho prebudiť.
Write Comment (11 Comments)
Celý článok...
 
<< Začiatok < Predošlá 1 2 3 4 5 6 7 8 Nasledujúca > Koniec >>

Zobrazujem 37 - 45 z 64
© 2024 Pevnosť
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.