Bleskovky

Flákame to docela, cez leto sa nič nedialo, na zimu sa vrhneme opäť na D&D. (Okrem toho nám ukrajuje veľa času World of Warcraft Smile)

 

Login

Úvod arrow Dungeons & Dragons
Dungeons & Dragons
Príliš veľké sústo (#43) PDF Tlačiť E-mail
Hodnotenie čitateľov: / 1
Adventures
Napísal elwe   
Piatok, 22 február 2008
43_uvod.jpgS pribiehajúcimi nepriateľmi majú druhovia len málo času všimnúť si priestor okolo nich. Kamenné steny jaskyne sú nahrubo pokryté hrubou vrstvou ľadu a celá miestnosť tak pôsobí ako zo skla. Svetlo sa na lesklých povrchoch odráža a ešte lepšie osvetľuje miestnosť. Bolo by to dozaista príjemné miesto nebyť štyroch obrovských gorilám podobných stvorení, ktoré sa s mohutnými tesákmi a ešte väčšími pazúrmi vrhajú po skupine.
Write Comment
Celý článok...
 
Z blata do kaluže (#42) PDF Tlačiť E-mail
Hodnotenie čitateľov: / 0
Adventures
Napísal Pekm   
Streda, 13 február 2008
42_uvod.jpgPo noci v zime sa skupinka prebúdza do rovnakého počasia aj na druhý deň. Vietor fučí obrovskou rýchlosťou a unáša sneh z povrchu. Neni vidieť ani na 10 metrov a lietajúci sneh a ľad pichá dobrodruhov na tvári a všade tam, kde nemajú na tele nejakú ochranu. Iba Bushido vyzerá ako by mu zima nevadila a iba v tenkých háboch sa brodí vysokým snehom.
Write Comment
Celý článok...
 
Mrazivé dobrodružstvo (#41) PDF Tlačiť E-mail
Hodnotenie čitateľov: / 1
Adventures
Napísal Zaac   
Streda, 06 február 2008
41_uvod.jpg...sediac konečne v útulnom teple krčmy "Plný pohár" v Arabeli druhovia oddychovali a čerpali nové sily z chutného jedla a pohárov plných speneného piva. Preberali sa minulé dobrodružstvá a šomralo sa na nedostatok peňazí, ktoré sa im napriek nájdeniu dračieho pokladu a dobytia pevnosti lupičov veľmi rýchlo míňali.
Write Comment
Celý článok...
 
Pevnosť v bažinách (#40) PDF Tlačiť E-mail
Hodnotenie čitateľov: / 1
Adventures
Napísal Vajsman & Pekm   
Streda, 30 január 2008
40_uvod.jpgPortál svietil jasným svetlom a lákal dobrodruhov vstúpiť doň. Najprv ale museli odkamenieť svojich blízkych. Krakonoš sa toho hneď ujal. Keďže sa čerstvo naučil toto nové kúzlo neváhal ho hneď aj použiť na záchranu svojich druhov. Isa pomaly začal behať očami po miestnosti a zachvíľu sa mu aj do ostatných častí tela vrátil život. Veľký výdych dal najavo ostatným svoju vďaku a uľavenie od kamenného prekliatia.
Write Comment
Celý článok...
 
Do dračej jamy (#39) PDF Tlačiť E-mail
Hodnotenie čitateľov: / 1
Adventures
Napísal elwe   
Streda, 23 január 2008
39_uvod.jpgO rýchly únik Krakonoša a Isu sa postaral čarodej svojím mocným kúzlom premiestňovania sa z miesta na miesto. Takmer okamžite sa obaja zhmotnili kus cesty odtiaľ v lese. Keďže býkovi jeho obeť zmizla pred nosom vrátil sa strážiť na pozíciu pred vchodom do jaskyne.
Write Comment
Celý článok...
 
<< Začiatok < Predošlá 1 2 3 4 5 6 7 8 Nasledujúca > Koniec >>

Zobrazujem 19 - 27 z 64
© 2024 Pevnosť
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.