Bleskovky

Ak objavíte nefunkčnú časť stránky, prosím informujte nás o tom.

 

Login

Úvod arrow Dungeons & Dragons
Dungeons & Dragons
Na ceste za vedomosťami (#61) PDF Tlačiť E-mail
Hodnotenie čitateľov: / 4
Adventures
Napísal Zaac   
Streda, 04 február 2009
61_uvod.jpgDružina unavených dobrodruhov zložila hlavy v meste opäť v svojej obľúbenej krčmičke – v Knižnici, objednali si hojnosť dobrého jedla a nápojov a lízali sa zo svojich rán. Po dvoch dňoch ničnerobenia počali čulejší družiníci špekulovať čo s voľným časom a že si už dávno neužili.
Write Comment
Celý článok...
 
Z posledných síl (#60| PDF Tlačiť E-mail
Hodnotenie čitateľov: / 1
Adventures
Napísal elwe   
Streda, 14 január 2009
60_uvod.jpgNerozmýšľali sa pridlho. Krátka príprava a potichu otvárajú jedny z dverí, za ktorými nepočuť žiadne zvuky. Čarodej Arnie však nič neponecháva na náhode a silnou mágiou sa skryje pred zrakmi ostatných. To že je s nimi im napovedá iba jeho dych a stopy na zaprášenej podlahe.
Write Comment
Celý článok...
 
Dračia sluja (#59) PDF Tlačiť E-mail
Hodnotenie čitateľov: / 0
Adventures
Napísal Pekm   
Streda, 07 január 2009
59_uvod.jpgPo pár pivách sa nakoniec cela skupina zhodla na tom, že draka ešte nevideli a bolo by celkom zaujímavé ho vidieť. Bushido a Arnie z tohto nápadu však neboli až tak nadšení a snažili sa odhovoriť skupinu od tohto diabolského plánu. Boli si vedomí sily draka a tak v tomto dobrodružstve videli väčšiu prekážku ako ostatní členovia družiny.
Write Comment
Celý článok...
 
Z vôle bohov (#57) PDF Tlačiť E-mail
Hodnotenie čitateľov: / 1
Adventures
Napísal elwe   
Streda, 17 december 2008
57_uvod.jpgZ uvažovania ich vytrhlo nejaké zvolanie. „Halóóóó, je tam niekto dole?!“ „Marduk! To je Marduk!” zakričal Bushido prstom ukazujúc k malému otvoru vysoko v strope jaskyne. Marduk, ktorý sa medzičasom vrátil z mesta a vydal sa po stopách druhov sa práve skláňal nad rozbitý otvor v zemi.
Write Comment
Celý článok...
 
Hľadanie artefaktu (#56) PDF Tlačiť E-mail
Hodnotenie čitateľov: / 1
Adventures
Napísal Pekm   
Streda, 10 december 2008
56_uvod.jpgBohužiaľ Janette žiadne zlato alebo magické predmety u lietajúcich pavúkov nenašla. Marduk vzápätí oznámil skupine, že za Pelorovu pomoc sa chce mocnému bohovi poďakovať a tak navštívi jeho svätiňu takže sa musí tak na pár dní odpojiť. Cestu k miestu, kde by sa mali nachádzať poklady Čierneho rytiera mali určenú a tak sa ňou všetci okrem Marduka pobrali.
Write Comment
Celý článok...
 
<< Začiatok < Predošlá 1 2 3 4 5 6 7 8 Nasledujúca > Koniec >>

Zobrazujem 1 - 9 z 64
© 2024 Pevnosť
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.