Bleskovky

Flákame to docela, cez leto sa nič nedialo, na zimu sa vrhneme opäť na D&D. (Okrem toho nám ukrajuje veľa času World of Warcraft Smile)

 

Login

Úvod arrow Warhammer 40K
A blog of all section with no images
Maľujeme Land Speeder PDF Tlačiť E-mail
Hodnotenie čitateľov: / 0
Maľovanie
Napísal elwe   
Utorok, 18 apríl 2006

Land Speeder Tornado

Land Speeder (LS) je vcelku užitočné a šikovné vozítko, ktorého hrateľnosť je hodne podceňovaná, ale časom sa k nemu určite dostanete. Tento článok vás vopred upozorní na nástrahy pri jeho skladaní a maľovaní, pretože u tohoto modelu je potrebné mať nielen pevnú ruku, ale aj nervy.


Write Comment (11 Comments)
Celý článok...
 
Vznik sveta Warhammer PDF Tlačiť E-mail
Hodnotenie čitateľov: / 1
Fluff
Napísal elwe   
Streda, 12 apríl 2006
 Na počátku času, kdy první myslící živočišné druhy začaly rychlostí světla vytvářet vesmírné říše, byli Slann mezi prvními, kdo dosáhli ke hvězdám. Jejich společnost byla vždy založena na mírumilovném rozjímání o vědění, a to jim umožnilo rychle se rozvíjet v nesčetných oblastech technologií, se kterými pracovali. Brzy začali kolonizovat hvězdné soustavy po celé galaxii.
Write Comment (11 Comments)
Celý článok...
 
Warhammer 40000 - začíname. PDF Tlačiť E-mail
Hodnotenie čitateľov: / 10
Fluff
Napísal elwe   
Streda, 12 apríl 2006

 Warhammer 40000 odehrává ve 41. tisíciletí kdy se vetřelci obklíčené lidské Impérium snaží zachovat své hranice a existenci. Nepřátel je příliš mnoho, spojenci skoro žádní. Jediné štěstí lidstva je, že vetřelci bojují i spolu a občas vytvoří křehké spojenectví i s lidmi. Doba kdy je smrtelně zraněný Císař připoután k životu udržujícímu přístroji nazvanému Zlatý Trůn a svou mocí pomáhá navigovat lodě v hyperprostoru a radit svým služebníkům.


Write Comment (12 Comments)
Celý článok...
 
<< Začiatok < Predošlá 1 2 3 Nasledujúca > Koniec >>

Zobrazujem 21 - 23 z 23
© 2024 Pevnosť
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.