Bleskovky

V časti WH40K/Fluff pribudol preklad Hivefleet Leviathan.

 

Login

Úvod arrow Warhammer 40K
A blog of all section with no images
Inkvizitor PDF Tlačiť E-mail
Hodnotenie čitateľov: / 3
Poviedky
Napísal Mortimer   
©tvrtok, 09 august 2007
inquisitor.jpgNa Jeho odplatě, vlajkové lodi flotily obklopující Tyros Prime, jsem se sešel s Plukovníkem Imperiální gardy, který byl členem štábu, velící této akci. Našel jsem ho v jeho kajutě s jedním z jeho důstojníků. Po mém příchodu se návštěvník omluvil a nechal nás o samotě. Plukovník mi pokynul a já beze slova usedl.
„Předpokládám, že už jste s celou věcí obeznámen ?“ zeptal se mě po chvilce mlčení.
Write Comment (11 Comments)
Celý článok...
 
Mariňák PDF Tlačiť E-mail
Hodnotenie čitateľov: / 3
Poviedky
Napísal Mortimer   
©tvrtok, 09 august 2007
space_marine.jpgShromáždili jsme se v příkopu vedle úzkokolejky probíhající kolem jedné z továren. Deset druhů ve zbrani, deset nadlidí. Deset mariňáků. Seržant nás nechal chvilku vydechnout zatímco zbytek kompanie zaměstnával krycí palbou nepřítele zakopaného na druhé straně padesát metrů široké tratě. Během chvilky se k nám doneslo i dunění děl středních tanků typu Leman Russ. Bratři si skutečně dávali záležet aby válečníci Tau byli přišpendleni k zemi.
Write Comment (11 Comments)
Celý článok...
 
Dipping PDF Tlačiť E-mail
Hodnotenie čitateľov: / 7
Maľovanie
Napísal elwe   
Utorok, 17 júl 2007

dipp.jpgMnoho z vás sa už určite stretlo pri maľovaní miniatúr s pojmom dipping. Čo to vlastne je za techniku a ako to funguje? Oplatí sa to skúsiť a ako na to? Videli ste fotky dippnutých modelov a vyzerali dobre? Ale stále neviete či je to to pravé pre vás? Spravili sme si preto test a vyskúšali použitie tejto techniky na rasu tyranidov. Porovnáme si ručne namaľovanú miniatúru s dippnutou, čas strávený jej maľovaním a výsledok si môžete prezrieť sami. Poďme sa teda na to pozrieť.


Write Comment (11 Comments)
Celý článok...
 
Imperiálna Garda PDF Tlačiť E-mail
Hodnotenie čitateľov: / 7
Fluff
Napísal TorogTarkdacil   
©tvrtok, 12 júl 2007

ig.jpgKladivo Cisárovo

ČO JE IMPERIÁLNA GARDA?

Imperiálna garda je najväčšia a najrozsiahlejšia organizácia akú kedy galaxia videla. Tvoria ju miliardy mužov a žien z miliónov rôznych svetov. V jej radoch sa nachádzajú poloprimitívny klanový bojovníci spolu s farmármi, gangstrami z úľov, či mladými šľachticmi. Bok po boku stoja muži a ženy z džunglí, ľadových pláni, hustých mestských aglomerácií, alebo väzenských kolónií. Všetci sú však jednotný vo svojej službe Impériu Človeka a viere v Boha-Cisára.


Write Comment (11 Comments)
Celý článok...
 
Úľový roj - Leviathan PDF Tlačiť E-mail
Hodnotenie čitateľov: / 8
Fluff
Napísal elwe   
Piatok, 06 júl 2007

nidi_uvod.jpg

Koncom roka 997.M41, bol stratený kontakt s niektorými systémami v segmente Tempestus. Lord Inkvizítor Kryptman na základe jasných signálov pojal správne podozrenie Tyranidskej invázie skôr ako jeho spoločníci v Ordo Xenos. Počas bojov strávených s tyranidmi po viac ako dva a pol storočiach Kryptman veľmi dobre vedel ako vynikajú v adaptácii a vývoji a všetko naznačovalo, že sa jedná o stratégiu Úľového roja. Takže to bol neslávny Kryptmanov súpis realizovaný Astrotelepatickým veštením ktoré malo vytvoriť kontakt s každým zdokumentovaným svetom na okrajoch Impéria.


Write Comment (11 Comments)
Celý článok...
 
Miešanie farieb PDF Tlačiť E-mail
Hodnotenie čitateľov: / 264
Maľovanie
Napísal elwe   
Streda, 30 máj 2007
farby.jpgMnoho z vás, ktorí maľujete farbami Citadel občas riešilo otázku ako správne namiešať farbu na pleť, alebo ako nahradiť farbu ktorú práve v tej chvíli nemáte po ruke ale múdre knižky, alebo rady ostatných "painterov" vám odporúčajú použiť práve tú "snot green" ktorá sa v tých vašich 50 farbách nenachádza. Následný popis miešania z 5 základných farieb vám v tom napomôže.
Write Comment (11 Comments)
Celý článok...
 
<< Začiatok < Predošlá 1 2 3 Nasledujúca > Koniec >>

Zobrazujem 11 - 20 z 23
© 2024 Pevnosť
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.